Naast onze prachtige betonlook afwerkingen kunt u ook bij ons terecht voor exclusieve design wandafwerking, met de hand gemaakt, geheel naar uw wensen. Meer informatie over de mogelijkheden van deze design wandafwerkingen?
Wij werken met de producten van PM Lissé, Novacolor, San Marco en Valpaint.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie!

frescolori spatulata babykamer

Frescolori

Frescolori is er in verschillende mogelijkheden. Denk hiebij aan Concrete (betonlook), Spatulata en Smooth. Dit zijn slechts een paar voorbeelden van de stucpleisters. Door het kleur en materiaalgebruik in combinatie met het vakmanschap van de stucadoor zijn er tal van mogelijkheden te ontwikkelen. Van klassiek, landelijk of romantisch tot zakelijk,retro, design of trendy. Frescolori wordt vaak toegepast in keukens, woonkamers en badkamers (zelfs in de douchecabine). Kortom Frescolori is hét antwoord op de vraag naar een eigentijdse en duurzame wandafwerking.

tadelakt toilet

Tadelakt

Tadelakt wordt het meest gebruikt in badkamers en andere “natte ruimtes”. Het is een eeuwenoud materiaal met kalk als hoofdbestanddeel. Het werd gebruikt in Marokkaanse badhuizen en als dakbedekking. Tadelakt is marmerachtig, hard en voelt toch satijnzacht en bijna warm aan. Het heeft een ingetogen luxe. Het is er in diverse kleuren. De verwerking van Tadelakt is zeer arbeidsintensief maar geeft een heel erg mooi resultaat.