BETONLOOK – DE STRAKHEID VAN DESIGN EN HET RUWE VAN BETON

Betonlook is perfect te combineren staal en hout. Ook in de keuken vormt het een mooie combi met RVS. Ook voor keukens en badkamers zit je met betonlook goed, want het is waterdicht en naadloos en daardoor dus ook gemakkelijk schoon te houden!

Wij werken met o.a. PM Lissé, Beal Mortex en Microtopping. De voordelen van deze beton ciré’s zijn:

Waterdicht

Dankzij de unieke samenstelling van onze beton ciré’s zijn deze gegarandeerd waterdicht en zelfs zonder kitnaden toe te passen in uw badkamer of keuken.

Naadloos

In tegenstelling tot tegels hebben onze beton ciré’s geen voegen. Zeker in uw badkamer is dit een groot voordeel. Nooit meer beschimmelde voegen of doorslaand vocht. Onze beton ciré is perfect schoon te houden.

Slijtvast

De applicaties worden na het aanbrengen van een coating krasbestendig, waterafstotend en vuil werend. Dankzij deze coating onze beton ciré’s de beste oplossing voor uw aanrechtblad, tafelblad of zelfs uw vloer.

Hygiënisch

Onze beton ciré’s hebben een alkalische afwerking. Ze zijn van nature schimmelwerend en trekt geen bacteriën aan. Hierdoor zijn ze uitermate geschikt voor uw keuken of badkamer.

BADKAMER

Betonlook in de badkamer is helemaal de trend. Het robuuste uiterlijk en het  unieke design maken van elke badkamer of natte ruimte een stijlicoon in uw woning.

Het eindproduct is naadloos, hygiënisch en eenvoudig te reinigen.

Door de snelle ontwikkelingen van de producten die wij gebruiken is het mogelijk tijd te besparen op de verwerkingstijd en garantie te geven op het eindresultaat. Hierdoor bent u dus verzekerd van een geslaagd project!

MEUBELS

Betonlook is naast allerlei toepassingen op wanden, vloeren en plafonds heel geschikt voor meubels en woonaccessoires. Tafels in betonlook geven de tuin of woonkamer een heel stoer uiterlijk. Kasten krijgen weer een heel nieuwe uiterlijk en kunnen weer jaren met de trend mee.

Neem contact met ons op voor de vele mogelijkheden.